Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man älskar någon.. så vill man den personens bästa, inte sant?


pojkar från söder

du har all världens kraft över dina läppar
som sliter mitt hjärta itu
min själ
där har det snöat mycket

som en vattendroppe på handflatan
tar jag hand om dig
och alla dina fel
min kärlek är en båt som aldrig sjunker
och mina kyssar ringer dig i fel öra
jag vet, älskling

nej, jag kan inte gå vidare så här herre
varför skickar du mig honom
vad ska jag göra med honom
men kärlek ramlar inte från mars
och mitt liv är ett avljudat eko
för jag vill inte att han ska lära känna smärtan

men du är i alla fall en pojke från söder
och du känner sorg av rött vin
jag är gammal men ändå bubblar jag inte upp
och jag kryper omkring i min egen skugga

när du är här så åskar det i varenda liten
bit av mig
det sjunger
det dansar i mig
älskling
och du har kärlek för halva världen
men lyckan älskar att reta de bortglömda

nej, jag kan inte gå vidare så här herre
varför skickar du mig honom
vad ska jag göra med honom
men kärlek ramlar inte från mars
och mitt liv är ett avljudat eko
för jag vill inte att han ska lära känna smärtan




Fri vers av BrokenHearted
Läst 975 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-01-19 18:17



Bookmark and Share


  Christopher Constantinos Bernardi
Bara öppna ditt hjärta och älska honom gumman :) Helt underbar poesi...som smör på ett knäckebröd
2007-12-30

  Marlene Anna Linnéa
dina meningar fängslar verkligen, du hittar så härliga formuleringar
finner inte andra ord nu.... det är väldligt fint!
2006-03-03

  vega lando
trollbunden
magnetiskt skriver du
varje ord läses två gånger, gärna högt
är detta ett mästerverk, och kanske det bästa du skrivit!!


all kärlek är inte naiv
men all kärlek sårar
2006-02-01

    livräddaren
jättejättejättebra!:D
2006-01-20

  himlens hemlighet VIP
ja den kärleken...den är fin den här...gillar 4:e stycket så jag ramlar omkull...och lyckan är en retsticka...underbart!
2006-01-20

  Smultris
herregud.... vad ska jag säga.... *älskar*
2006-01-19
  > Nästa text
< Föregående

BrokenHearted