Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

paljonko on puolikiloa ylpeyttä


ei se olekaan ylpeyttä

se on nahkansa kasvattamista

tätä kovaa maailmaa vastaan



maailmaa joka repii nahkasi verille

ja nylkee sinut viimemetreillä

miinusrahan kavala terä

erottaa sinut rakkaimmastasi ... vielä

mutta voit jakaa lainaprosentit

hänen kanssaan

se on vahva yhdistävä tekijä

ja auttaa puurtamaan eteenpäin




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-31 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP