Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gör vardagen vriden..


familjehemligheter..



Vad står det bakom bilden
på tantens förlorade far:

Säga till Henne att jag älskar Henne...
gör det, gör ni det.....snälla..

Vi får väl se....

Än har det inte blivit riktigt så
men jag får väl se
hur det ska bli..



"inga hemlisar"




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2011-12-31 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP