Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills för ett tag sedan



det var ett år
jag gick på gatorna

min själ hade runnit ner i gliporna
kullerstensgatorna

därför behövde jag inte fråga mig längre
om tystnaden

ingen såg


brunnarna var avgrundsdjup
mina ögon hade bottnar

de svävade blå
mellan moln och sky


droppar var snö med modifikation
blöta

som kinder
en gång var


rosiga och krumma
en knoppjungfru skir

med drömmar många


generad skammen stryper
dödaren

på vår väg

ändock
den vita lilja









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-31 15:08



Bookmark and Share


  Skymning Blå VIP
Gillar uppläget i texten, blir en känsla av ord från en vandrare/vandrerska

En bra stämmning som ger en känsla om plats och tid

Verkligen bra skrivet
AE
2012-01-01

  Ronny Berk
läser med begrundan; snubblar över ord och meningar men återfår balansen under återvandringen; läsvärd poesi, ja !
2011-12-31

    Ken Cassel
Ja, du är duktig på att måla upp orden lilla prinsessa
:))

Gott nytt år och kram på dig!

Ken
2011-12-31

    Birgersdotter VIP
Du berör alltid Du är fantastisk på att skalda
2011-12-31

    Shush
Underbart. Du kombinerar orden så fint.
2011-12-31

    ej medlem längre
Dina ord går djupt in. Underbart skaldat.
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP