Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vännerna små.

Vännerna små.
Vart i livet skulle jag utan er gå?
Det är med er allt händer,
ni är som en levande fänder.
Ni är mitt skydd.
Det är med er jag vill vara.
Skratt,glädje och tårar.
Det är med er jag vågar.
Vågar släppa loss , vara den jag är.
Ni vet vem man håller kär,
hur man känner
och vad som händer.
Älskar er så,
vännerna små.




Fri vers av EllenF
Läst 223 gånger
Publicerad 2006-01-19 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllenF
EllenF