Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårets dunkla natt



vi var där
i nyårsnatten och trodde som aldrig förr

när jag lämnade dig för något annat obeskrivbart
nu

är natten

ensam med sina stjärnor och smällare
du

jag bär min smärta än

i frusen hjärtklaff som bankar segt och hårt
likt skräckmannen från

min barndoms mardröm

ljudlig och plaskande
så obekväm

våt

som blodet aldrig stelnar
det

som gör ont










Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-31 21:53



Bookmark and Share


  PPQ
så många bottnar snyggt
2012-01-02

  Magica VIP
smärta
2012-01-01

  Ronny Berk
den texten förmedlar mej nattens dunkelhet, diktarjagets mardrömmar, smärta-

men mellan raderna skymtar förhoppningar och löftesrikets godhet...
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP