Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: tk.

från 2009...




nu virvlar nya året fram...

 

Nu virvlar nya året fram
med knatter knall och glitterglam
kvällens väntan flöt ganska fort
att önska gott nytt gick som smort

Om ej nya året går vår väg
lyssna inåt blunda och säg
hoppet ger vår tanke vingar
som allt ofta glädje bringar

 

(c) tk.




Bunden vers (Rim) av thyra
Läst 228 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-01 12:42



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Du ger mig hopp
2012-01-05

    ej medlem längre
Hoppfullhet och värme strömmar emot mig i dina fina text. Tack!
2012-01-01

  Eva Langrath VIP
Tack för dessa kärleksfulla värmande ord
2012-01-01

  lodjuret/seglare VIP
Texten känns som en vänskaplig kram
från en vuxen till ett förnöjsamt barn
liksom lättsam glädje gärna skänker
utan baktankar, ondskefulle ränker

istället i känslan av kärlek så varm
som strålar utifrån en moders barm
likt hjärtats värme, tacksamt tänk
glädjer som julgranskulans enkla blänk
2012-01-01
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra