Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eleven på Hogwards på Nyårsdagen

Jag har varit till Hogwards både i går och idag.. I går var det Nyårsbönen och

jag fick rollen som konfirmand... precis som idag.

I dag talade överhuvudet om

att man inte ska känna skam... man bara öser ur sig det som trycker på

(synden, skulden, allt det man inte orkar med).

Jag håller med honom till 100%.

Jag tänkte försöka vara med på psalmerna men tyvärr så hittade jag rätt text

först till sista psalmens sista vers, men då sjöng jag med i alla fall. Jag var

inte collector i dag men jag hade inge pengar med mig heller....Juu nog känns

det allt lite festligare att börja året i kyrkan. Jag ville vara där vid tolv slaget

också, så jag gjorde det... Jag stod där ute på trappan , tänkte tillbaka på

tiden för två år sen och tittade på raketerna men tyvärr så fick jag inte höra

kyrkklockorna... de ville inte lämna det gamla året kanske, de var bara

tysta...så jag åkte hem i min trollkostym...men fint var det.

För två år sen hade vi en liten mässa på nyårsnatten, vi sjöng på trappan

efteråt och hurrade. Det kommer jag att minnas livet ut.

Man pratar mycket om att kyrkan inte behövs, men jag har i alla fall fått

minnen och en verklighet som lever. Man tar emot bara det man behöver.

Man får inget mer heller än vad man behöver för stunden.

Jag tackar ödmjukt.




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-01 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP