Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
''If they move — KILL 'EM''


Skor att dö i

1:
stadens fönster grenslar oregistrerade utåtblickar
i solskenets rödbrända fängelse
skevfördelar livets trångmål
knyter dina skor med kirurgisk precision
och gillar ditt bruna nagellack

blodskättjade vänner som trängtar efter
oändlig tvåsamhet
vit lön
estetisk gunst
nya skor
att dö i

2:
''vi tar inte emot smutsiga människor,''
telefonsamtalet varade i nio dagar
''vi tänker rädda dig (vi kommer dräpa dig)''
och de tänker lära sig flyga utav bara kraften
''men vi ger dig nya skor att gå i,
så tveka inte – blunda.''
det fanns bara en vecka kvar
men telefonsamtalet pågick i nio dagar

ett av fyra barn har diagnosticerats med omåttlig frihet
och det är dags att börja rensa
020 – 499 49 00
klädkod transparent
trial period expired

äntligen
äntligen
äntligen
mitt i allt
redan nu
ska vi måla världen sprakande grå

(alla ska med)


(varenda jävel)




Fri vers (Modernistisk dikt) av filharmoniker
Läst 352 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-07 01:24



Bookmark and Share


    skamfilad
Alltså fan vad du är bra
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

filharmoniker
filharmoniker