Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättnad

Tyget över lampan
svårt att andas
vill mörkret

Ren mörk lättnad
Ren mörk svindel
över hårstrån
som regn

En kudde av regn




Fri vers av Inez L
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-02 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L