Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav (sexordsnovell)...

 

Trevlig resa. Upprört hav. Tagna liv!

 

(c) tk.




Bunden vers (Annat versmått) av thyra
Läst 232 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-04 08:21



Bookmark and Share


  TT
...Titanic...Estonia...en fantastiskt bra minimalistisk dikt som säger precis allt som behövs...ruggigt bra skrivet!!!
2012-01-05

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Omruskande ruskigt. Och även ruskigt bra.
2012-01-05

    ej medlem längre
Usch ja, det var en förfärlig historia.
Du fick verkligen ut en hel novell på de sex!
Bra!
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra