Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

True colours



hur det är när jag plötsligen inser

ser

inåt


att jag är en romantiker

och du
är,

en romantiker

så, som jag


då är måleriet en jordare eftersom,

jag måste handla
inte bara tänka

och färgerna talar

sitt tydliga språk;
sanningen














Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2012-01-04 10:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fantastisk text som väcker känslor.
2012-01-09

    Birgersdotter VIP
vackert om färgerna
2012-01-04

  Järnkatten
Mycket bra, skapar reflektion om våra drivkrafter!
2012-01-04

  Catharina Edin VIP
färger talar sant -
vackert.
2012-01-04

  Linda CH VIP
Vackra färgkänslor målar du här! Snyggt!
2012-01-04

  PPQ
gillar vibrationen stark men stilla lugn, knivskarp vibration
2012-01-04

  Larz Gustafsson VIP
Cyndi Lauper.
2012-01-04

    lory
tydliga språk sanningen.wau, så perfekt i sin storhet och enkelhet..
du kan fånga känslan på rätt sätt..jättebra
2012-01-04

  stenen/ Yv Ericsson
jaa. vackert som en målad tavla blir dina ord
2012-01-04

  Ronny Berk
framkallar funderingar av mänskliga relationer, den fina poesin; färgspråkande !
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP