Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övervattenmänniskor



människor som har huvudet över vattenytan

mer kan jag inte säga
då förlorar jag magin








Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-04 16:00



Bookmark and Share


  Ronny Berk
det sägs att människor huvudsakligen består av vatten- dryga 60 %, d v s välfunnen rubrik !
2012-01-04

  Larz Gustafsson VIP
Och om man tar bort "vatten" blir det...
2012-01-04

  Casbah* VIP
bra! förtjänar nästan en fortsättningssvit...
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP