Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägskälet...

 

jag ville hos dig vila - men din väg var inte min

 

(c) tk.

 

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 259 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-01-05 06:07



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Det var vackert skrivet!
2012-01-10

  Lars Hedlin
VAckert i sitt vemod
2012-01-07

    ej medlem längre
Vackert vemod.
2012-01-05

  Minkki VIP
musik i orden, som början till en sång - mitt intryck av Vägskälet... vilken dubbelbottnad titel, förresten!
2012-01-05

  Teresia Ridell
Fåordigt mångsägande. Stark känsla !
2012-01-05

    ej medlem längre
få ord om stor besvikelse
2012-01-05

  Gunnel Eriksson VIP
Oj, en hel tragedi på en rad!
Skickligt.
2012-01-05

    ej medlem längre
Ja det känner man igen!
2012-01-05

    Birgersdotter VIP
Träffade rakt i hjärtat
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra