Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ungdomsfantasier

jag är tre år gammal, det öser ner i mina stövlar,
jag är kär, trädtopparna trollbinder mig,
det är en blytung, grådaskig sommardag,
jag talar i tungor,
smultronplantorna når upp till mina knän,
gnistrandegrus, fallfärdiga hus
gamla dagars flygplan, ballonger i skyn
jag öppnar portar, letar skrot, vill uppfinna

jag är tjugotre år gammal, det strålar i mina ögon
jag är här, klättrar upp i en hög tall
min vän spelar gitarr på marken
jag är stum
min utsikt är min ungdoms skogar, gröna bladverk,
grytorna kokar, jag bryter upp nya rytmer i min kropp
byter ständigt skepnad, söker sinnesro, vissa saker förändras aldrig




Fri vers av Batman
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-05 14:30



Bookmark and Share


  cilax VIP
det bestående. väntar otåligt på ny lägesrapport om 20 år
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Batman
Batman