Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingen öppnar skåpet

Plöjer genom skåpen
Känn garnet, tyget, häftena

Vingen öppnar skåpet
garnet rinner iväg
tråden över hela golvet

Spåret leder bort




Fri vers av Inez L
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-05 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L