Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksam

...för ett hjärta som kan ge
en mun som kan le

vakna på morgonen
en ny dag se

Tåren som når ögat
vattnar den torraste jord

betyder
nya ord

i livets melodi
så fri

betyder
livet leva
livet spara

betyder
livet ta till vara




Fri vers (Fri form) av J.J.
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-05 18:58



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
fint om tacksamhet,
det enda jag tänker är att jag inte vill "spara", jag vill leva nu.
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

J.J.
J.J.