Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En önskan om att förstå

hur världen fungerar och så

De små sakerna som inte syns direkt
men vars avsaknad skulle få en enorm effekt

Varför himlen är blå
och stjärnorna till synes små

Hur det skulle vara om man på regnbågen kunde gå

Uppkomsten av ordet intelligent
och vad ordet egentligen betyder

Men framförallt

Hur fortsättningen på den meningen lyder…




Fri vers (Fri form) av J.J.
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-08 19:05



Bookmark and Share


  helenita VIP
Jättefint!!
Har du fått svar än?
2012-03-23
  > Nästa text
< Föregående

J.J.
J.J.