Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden stannar inte

tiden stannar inte
lika lite


som min inre värld
inte är vår yttre


men om universum
infärgas av upplevelser


äts det allmänna upp
ersätts av egna intryck


vårt blir mitt, och så
går det än snabbare



tills bara jag
kan lära mig

att stanna




Fri vers av yoakimu
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-06 12:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en levnadsmanual!
2012-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Man kan aldrig gå tillbaka. Lika bra det. Jag skulle bara känna mig ännu mer främmande där.
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu