Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåa skuggor

Likt blåa skuggor som

söker tröst

vandrar han där ute

mitt på livets stora motorväg.

Försöker fundera ut vad meningen är,

vad själva målet är.

Vilsen likt blåa skuggor som

söker tröst.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-06 12:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader, tycker om blåa skuggor,
det är lite magi över dessa ord
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77