Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur striden

Vem föder spökena
som gapar efter bomull

i min klättrade korridorer
av sand

deras ansikten biter
bort sitt eget undanglidande

de skulpterar sig själva i skriet

jag är inget offer

Jag är krigaren som möter
Sig Själv och dör




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 241 gånger
Publicerad 2012-01-06 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin