Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ger mig ro

Täckets omkrets gav mig ingen ro
Det blev ett överdrag som flöt ut
när klockan var mycket

Bytte ut sömnen mot en sjö att flyta i
Lyssna till vägen, knastrande sten
Sömnen kommer emot mig på stigen

Stigen ger mig ro
Vattnet ger mig so




Fri vers av Inez L
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-06 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L