Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då- vet du

När guldtänderna är beställda, men när du egentligen tröttnat på att le,
för en massa som egentligen är upptagna med sitt,
då kanske du tänker att det hela kostar på.

När skorna inte blänker längre och när strålkastarna släckts för dig, då kanske du längtar efter något mer, bara för dig

En dag, någongång vet du vad som är bra just för dig.







Fri vers av Yarissa
Läst 212 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-06 17:31



Bookmark and Share


  Minkki VIP
hållbara tankar om värderingar
2012-01-06

    ej medlem längre
Tänkvärda ord
2012-01-06

  anits VIP
Mycket bra och tänkvärt skrivet
2012-01-06

  dubbelve
Älskar första meningen, mycket fyndigt!
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa