Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..den andra chippen kom ut genom ögat i Ekenäs.. ..nu får vi se om Guds ord finns..


Chip och ship

Havet och bryggan

minnen och drömmen

fiskarna i vattnet

livet i hatet



Bergen runt omkring

båten intill


Var är du nu

fjällen...i fjärran


Vänner ,,besök..

jag i ensamhet


Jag i mitt kloster

utan ship

Ont om ord..

ont om tid


Blåsan i min hjärna

växer och gror

kan du den bota

eller bara hota



det är skillnad mellan Gud och Jesus


..jag har beställt tid hos husläkarn..


"den blåsiga dödsungen"




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-07 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP