Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mental masturbation

och medan möjligheter skvalpar förbi
det som hade kunnat spela roll
en önskan om att kunna hålla fast vid det
det som verkligen räknas

istället blir det
en mental masturbation lika ödslig
som en uppäten apelsin
ett stycke urlakad mark
eller ett fullskrivet anteckningsblock
där orden inte bildar något
fungerande




Fri vers av yoakimu
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-07 15:46



Bookmark and Share


  träsnidaren
Den här texten fångade mig. Gillade den skarpt!
2012-01-08

  Larz Gustafsson VIP
Det som inte fungerar för vissa kan fungera för andra.
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu