Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stark vind

Bortom lönnen öppnas en stark vind
Ön kopplas loss och stängs mot djupet

Den inre motorn blir en stark dörr
som öppnas bortom havet

Den tar sig loss mot det inre
mot den starka vinden




Fri vers av Inez L
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-07 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L