Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu (nu)...

 

anar solens ljus

primulans blomma öppnas

ser den stundens nu

 

(c) tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 216 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-08 12:32



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vackert..hoppingivande
2012-01-08

  Gunnel Eriksson VIP
Ibland svårt att se "stundens nu".
Tack för påminnelsen.
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra