Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset

Ljuset över stranden vid Atlanten
Terrakottafärgad jord dammar runt fötterna

Håller handen för ögonen mot solljuset
klättrar längs dyningarna
från hettan från ljuset

Gruset letar sig in i skorna
Bländas, ser inte rötterna
Den ljusa sanden




Fri vers av Inez L
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-08 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L