Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den förtrollade resans kyss

jag färdas i ett mörker genom landet
min vackra kamrat tror på kärlek, kan det
vara mer än det jag har sett i den förfärliga röda salongen
där tomma löften chippar efter luft innan det når in i ett

vakuum




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-08 18:20



Bookmark and Share


    Anneli A
Gillar detta!
2012-01-08

  Feminaz
snyggt formulerat
2012-01-08

    ADI Nehlin
vackert skaldat...tyckte om
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling