Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kosmos Hjerte


Hjerte, ubegrænsede rum
tidsløshedens absolutte væren.
Kosmos hjerte
det er din tid til at pulsere
din tid til at leve.

En ny morgen
fredens lys.
En ny solopgang
forårets gryning.

Bag den fjerneste stjerne
bag vor sol og måne
der fuglene flyver hen, ved slutningen.

Til svanesøens spejlblanke vande
til syrenerne, rosenbuskene og violerne.

Der oplyses vandet af en kraft
dybere end den højeste visdom.
Roserne hvisker om en sans
mere henførende end det skønneste i kærligheden.
Syrenerne meddeler om et gryningslys
sundere end foråret.
Blandt violernes velgørende blå
lægende musik.

Hjerte, ubegrænsede rum
tidsløshedens absolutte væren.
Kosmos hjerte
det er din tid til at pulsere
din tid til at leve.

En ny morgen
fredens lys.
En ny solopgang
forårets gryning.

Største lykke
universum
på jorden.




Fri vers av Luciann Khan
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-08 19:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vacker, vacker tavla
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Luciann Khan
Luciann Khan