Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ledig.

Jag sträcker på mina
svettiga knäveck

Jag rör på mina
bortdomnade ben

Jag känner hur det stramar i min
stela nacke

Det knakar i mina
taniga handleder

Jag tänker att ledigheten
har satt sina spår




Fri vers av BitterFittan
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-08 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BitterFittan
BitterFittan