Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som det ska


Det tog lång tid
att omfamna och förstå
skönheten hos dig

nu lever du i mig
med dina skavanker
och bristfälligheter

osäkerhet ger mig mod
mer än konstlad säkerhet
mer än livet i perfektion
och dvala

Allt är som det ska.





Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2012-01-08 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP