Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om min börda blir för tung


Så mycket vi kan

lära av djurens sätt

att finna lösningar


När bördan är för tung

delar myran den

i mindre portioner





Fri vers av stella
Läst 497 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-09 08:27



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
kloka djur..tänk om man kunde lära sig av dom
2012-01-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
myror är effektiva
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

stella
stella

Mina favoriter
Då stiger solen
MEDBEROENDE