Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

misslyckande

Du kanske har din idylliska familj
partner och barn och allt
du kanske har din drömkarriär
givande och inkomstbringande
du kanske har många vänner
relationer som är både talrika och djupa
du kanske åker på resa
och berikas även själsligt
du kanske kan kosta på dig
en generös gest då och då

men du
jag har mitt misslyckande
och det är nåt
som ingen kan ta ifrån mig
och det är nåt
som du aldrig kan få




Fri vers av yoakimu
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-09 22:23



Bookmark and Share


  Börje Larsson
våra misslyckanden är oftare personligare....bra!
2012-01-10

  wildrose
Berörande
2012-01-10

    ej medlem längre
just det! basta! ;-)
2012-01-10

  Ninananonia VIP
Berör...
2012-01-09

  AgnesP
Wow!
2012-01-09
  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu