Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir varmare med åren

Varit en vecka i fjällen
jag och min Fjälla
från 63, den speciella kvällen
då först vi möttes
av slumpens eller ödets nyck
Inte kunde vi ana då
att nu är vi dubbelt kärare
än vi någonsin varit.
-25 grader får par att
hålla ihop mycket extra.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-09 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP