Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö på min lind

Snö på min lind, slöjmoln
Kyla över väven, sväva
Roten och grenen får ro under snön

Is över årorna
Sjön svävande under molnen och kylan

Bladet ligger oskyddat, ber om snö




Fri vers av Inez L
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-10 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L