Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat, själen, kroppen

Sår i hjärtat. Sår i själen. Sår på kroppen under alla kläder.
Gråt i hjärtat. Gråt i själen. Känner allt gråt rinna nerför min kind.
Sorg i hjärtat. Sorg i själen. Sorgen överallt utsätter kroppen.
Skam i hjärtat. Skam i själen. Skamen känns i kroppen.
Hjärtat, själen, kroppen. Det finns egentligen ingen skillnad




Fri vers av xXHeyBobXx
Läst 712 gånger
Publicerad 2006-01-20 20:16



Bookmark and Share


  Anders P VIP
håller med föregående men tycker att denna dikt skulle vunnit på att radbrytas istället för att sätta punkt och stor bokstav.
2006-01-21

  Jessi
Ja, alltihop hör samman, kanske därför det känns så himla, himla svårt.
2006-01-20

    Bodil Sandberg
En mycket smärtsam och (arg)text? Den speglar en ångest som är svår att hantera...så känns det ju allt som oftast...
2006-01-20
  > Nästa text
< Föregående

xXHeyBobXx
xXHeyBobXx