Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag var


Om jag var ett barn nu
vore jag brådmogen.





Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-10 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP