Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan läggdags


Det bor ett barn i mig
som vill hoppa hopp
på de vuxnas sängar

plaska i vattenpölar
(kanske visa fingret)

som undrar om planeter
som finns där borta i fjärran

Det bor ett barn i mig
som vill höra gamla sagor
innan läggdags

(kanske gorma)
och bli nattad

Det bor ett barn i mig.





Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-10 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP