Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från 2005...




ömhetslängtan...


det mjuka, det varsamma
en blick sökande efter svar

ett svar som ljuder
ur hudens trånad efter beröring

blossande läppar
som smeker hårig bringa

kyssar som begär mer
när åtrån vaknar

smekningar i förenad hetta
och törst av saknad

efter kärleksfull ömhet

 

(c) tk.

 

  

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 322 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-01-11 02:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint om kärleken.
2012-01-16

  stenen/ Yv Ericsson
så vackert! om viljan att bli berörd
2012-01-13

  © anakreon VIP
Hög igenkänningsfaktor
i dessa vackra ord.
Calle
2012-01-13

    ej medlem längre
Berörande vackra ord. Stor applåd!
2012-01-13

    Birgersdotter VIP
underbar...
2012-01-11

  Hanna Mari Wallin
väldigt fint och varmt skrivet...
2012-01-11

  Monica Ullmark/Cickan VIP
Mjukt vackert poetet :)
2012-01-11

  Ninananonia VIP
Vackert
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra