Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lyssna innåt, följ din egen matsedel...


mer om hormoner

 

Jag tror bestämt att en man och en kvinna

kan hela varandra

med sina hormoner

hålla sig borta från köttets luster

 

 

 Det är synd om köttbonden med sin gikt

Han kan inte gå mera

han skulle ha druckit sitt öl

eller gått i kissterapi

 

"en desiliter citronsaft med urinsyra"




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-11 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP