Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lärkan

Ett streck fyller en kant upp till nivån
Lärkan tar mossan och bäddar
Rutan fylls med mossan längs strecket

Kartongen töms på sitt inre
Försöker mäta med passaren

Märker inte lärkan




Fri vers av Inez L
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-11 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L