Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rensar i telefonen och hittar massa gamla sms jag skrivit ner och skickat till mig själv. 




Bäst före-datum

Jag hatar att ni alltid ska vara så okomplicerade

Men så svåra att genomskåda

När jag är så jäkla genomskinlig

Att den tiden det tar för mig att öppna mig

Är samma tid som det tar för dig

Att gå vidare

Utan att ha förvarnat mig

Om att jag har ett bäst före-datum.




Fri vers av Sanna Hedlund
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-11 19:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland går jag in för att vara svåråtkomlig enbart för att provocera.
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Sanna Hedlund
Sanna Hedlund