Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droghelvete!!!!!!!

svart eller vitt
valet är ditt
hur du världen vill tolka
kanske den ovetande tänker
"orka"?

men vi som sitter i livets karusell
eller är medåkare i en rondell
där varje medicin är till nytta
trots att drogpersonligheten
bara är den förbytta

vi har få val

ett hjärta kan krossas
fyllas med sår
men ändå slutar den aldrig att hoppas

år efter år

trots svek
besvikelser
oändliga tårar

hoppas jag på en dag
en vacker sådan
att du blir fri

att jag slipper vakna på natten
fylld av aningar och kalla kårar

jag vill inte förlora dig kära bror...





Fri vers av ~alruna~
Läst 320 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-11 20:19



Bookmark and Share


  Lethe
Så ärligt. Saknar ord. Berörande.
2012-01-13

  stella
Smärtsamt berörande!
2012-01-13

  wildrose
Stark text.
2012-01-13

  marie-helene
Bra text, mycket bra text..
Känner igen...
2012-01-13

  aol
känner så igen förlorade min bror så, det fick mej att sluta dricka , bra skrift som väcker starka känslor
2012-01-11

  thyra
En mycket berörande känsla i din dikt! Den flyter fint med rimmen.
2012-01-11

    ej medlem längre
Smärtsamt med en närstående. Skrivet från hjärtat.

Tänker på Jimmy Eat World - "Drugs or me".

Önskar allt gott och friska vindar.
2012-01-11

  Mow Dean VIP
försök att visa honom din fina dikt.
tack för att du delar med dig - det är en dikt som verkligen berör.
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~