Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt handlar om hopp och väntan när mörkret är som tätast. Den handlar om att man ska se skönheten i alla ting.


Vinterskogen

Här står jag i vinterskogen
Och ser saker som ingen annan ser.
Dansande flickor med kjolar i vitt,
Dansar på åkrarnas mitt.
Här står jag i vinterskogen
Och hör saker som ingen annan hör.
Vita vargar som ylar i natten,
I hopp om att isen ska bli vatten.
Här står jag i vinterskogen
Och känner saker som ingen annan känner.
Vita fjädrar som smeker min kind,
De väntar på sommarens vind.




Bunden vers (Rim) av Hanna (TheSilverWolfSong)
Läst 609 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-01-11 21:38



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Instämmer med de övriga som kommenterat din dikt. Det där med att se skönhet i de små tingen handlar ju mycket om vilket humör man råkar vara i, eller hur?
2022-02-21

  Aftonvännen
Allt det okända, och fingetoppskänsliga.

Det märks att du kan se och höra det ^^

Fantastisk ingress btw
2012-04-10

  Linda CH VIP
Riktigt vackert skaldat!
2012-03-30

  AgnesP
Mycket fin.
2012-01-21

    ej medlem längre
Beautiful
2012-01-17

  Seglaren
Jag tycker det är en vacker dikt.
Du upprepar tre gånger:
"Här står jag i vinterskogen"
Det blir en bra grej i just den här dikten.
Applåd.
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Hanna (TheSilverWolfSong)
Hanna (TheSilverWolfSong)