Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyfall

Ett skyfall överraskade
En het sommar utan regn
Regndans i rännilar, i störtregnet
Vatten över hela kroppen

Sädesärlorna trippade
svarta och vita vippade
som förut

Sommarpionerna ledsnade
nedfallna kronblad, böjda stjälkar

Men skyfallet var
frihet
luft att andas
vingar att flyga med

som sädesärlan




Fri vers av Inez L
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-12 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L