Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miun hankalin asia..

Juu sehän se on
et ko mie en ossaa sannoo EI

ei tehtävil
ei tekemättä jättämisil
ei kakkuloil
ei kahvitteluil
ei ukkoloil
ei kiusauksil
ei rahan tuhlaamisel
ei soppailemisel
ei juoruloil
ei sitte vaa kaikille

vaik mie kyl tarkotan tietyst just toisihe päi...



"tottumus on toinen luonto"




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2012-01-12 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP