Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En växt i vakuum

jag har inget rum att ränna till
ingen familj att verka med
det finns ingen alls jag känna vill
trots denna saknad vill jag vara ifred,
som alla andra plantor utan

rötter




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-13 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling