Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har skådat, förstått och betackat mig det

nu förstår jag att andra umgås socialt
ändå står jag helst själv och ser på
jag har fått berättat för mig att det är något trivialt
tydligen en del i samhällets kotym, det ska vara så
men det är vad jag har förstått inte initialt
vill man inte så är det fritt att gå
bara alla vet att man har betalt,
är det något vi alla ska få




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-13 17:46



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
lite argsint text, lite invirad i sitt sinnestillstånd..en knytnäve
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling