Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De obemärkta

En poet utan läsare
är ingen poet
Trädet som faller i skogen
hörs inte om ingen lyssnar
Den som ligger död i månader
i sin lägenhet utan att saknas
är som trädet i skogen.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-13 17:54



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
gripande ord
blev berörd.
2012-01-13

  Casbah* VIP
en text som tar itu med frågeställningar som inbegriper allt från kvantmekaniska teorier, filosofi och medmänsklighet.. jag vågar kräva en längre text.. eller en fortsättning.. gillar ämnet!!
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP